top of page

Mendoza Media Servic Group

Public·49 members

Nikola YersNikola Yers
Nikola Yers

Amma narahatlıq doğuran məqam odur ki

Bəzi platformalarda profili sosial şəbəkə hesabı ilə birləşdirmək olar. Bu, qeydiyyatı sürətləndirir. Amma narahatlıq doğuran məqam odur ki, sosial şəbəkədəki məlumatlar avtomatik olaraq idxal olunur. Mənə elə bir xidmət lazımdır ki, hansı məlumatların paylaşılacağını özüm seçim. Bu baxımdan çevik parametrləri olan platformalar hansılardır? Kimsə sınaqdan keçirib?

3 Views
Lilit Relis
3 days ago

Siz heç elə hiss etmisiniz ki, sanki hamıdan gizli bir yer tapmısınız? Bu gün məndə məhz o hiss yarandı. İnternetdə adi gəzintim zamanı ünvanı ilə rastlaşdım. Bu səhifə mənə o qədər yadigar və xüsusi göründü ki, sanki mən onu ilk kəşf edən mən idim. Amma əslində bura çox peşəkar hazırlanmış və çoxlarına tanış olan bir platformadır. Sadəcə mən onu indiyə qədər görməmişdim. Səhifənin strukturuna baxdıqca, hər detalın üzərində nə qədər çalışıldığını anladım. İstifadəçilər üçün hər şey düşünülüb – rahat naviqasiya, aydın təlimatlar və gözəl dizayn. Mən ora daxil olduqca, sanki bir macəranın içində hiss edirəm. Hər klik məni maraqlı bir məzmuna aparır. Bu ünvan artıq mənim sevimli səhifələr siyahıma əlavə olunub. Kiminsə də bu kəşfdən xoşlanacağına əminəm.

Members

bottom of page